UNGDOM * = Dette kræver at du har en profil og er logget ind.

Turneringshold 1 - Tirsdag

Antal tilmeldte: 16/24 Årgang: 2005-2015 Pris: 1.200,00 DKK
14/08/2023 - 15/05/2024 Randers Badminton Klub Tirsdag 16:00-18:00 Instruktør: Jacob Hoberg Josephine Risager
Beskrivelse

Træningen er for lettere øvede til øvede turneringsspillere, der både vil spille stævner og holdkampe.

Der er stor fokus på at udvikle spillerne både fysisk, teknisk og taktisk. Samtidig prioriteres fællesskab og det sociale rigtig højt. For at du udvikles som badmintonspiller - individuelt og som på hold - har du brug for dine holdkammerater .

(Det er ungdomstræneren der beslutter hvilke spillere der skal træne på T1 eller T2, men der tages hensyn til sociale relationer - det er ok bare at melde sig på holdet, så melder træneren tilbage til jer, hvis der sker ændringer.)

Pris: 1.200,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Jacob Hoberg

Jacob er 22 år og har spillet badminton siden han var 10 år gammel. Jacob har været træner i 5 år i Auning og Randers. Jacob spiller selv senior i Randers Badminton Klub og spiller på klubbens 2.hold, og har også optrådt på 1. holdet. Jacob har desuden flere trænerkurser i bagagen. Jacob prioriterer teknik og motorik højt i sine træninger.

Josephine Risager

Josephine er 20 år gammel, og har spillet badminton siden hun var 3 år gammel. Hun fik hendes første ketcher i 1-års fødselsdagsgave. Hun har i ungdomsårene spillet i den bedste eller næstbedste række. Hun spiller selv som senior i Randers Badminton Klub, og har de seneste sæsoner repræsenteret klubbens 1. hold. Josephine har været træner i 5 sæsoner: Hun startede som hjælpetræner, var derefter på idrætsefterskole med badminton som linjefag, og var for 3 sæsoner siden med til at starte pigetræningen op. Hun er i denne sæson pigetræner og turneringsholds træner. Det, som Josephine vægter højt på hendes træninger er, at spillerne udvikler sig og bliver bedre. Men mindst lige så vigtigt, at der er plads til smil - for det skal også være sjovt, og en træning skal altid gøre både træner og spillere glade.