Turneringshold 1 - Tirsdag

Antal tilmeldte: 21/24 Årgang: 2005-2012 Pris: 200,00 DKK
Randers Badminton Klub Tirsdag 15:45-17:15 Instruktør: Mickey Lykkegren Simon Berg Mikkelsen
Beskrivelse

Træningen er for spillere der er født 2005-2012.

Træningen er for lettere øvede til øvede turneringsspillere, der både vil spille stævner og holdkampe.

Der er stor fokus på at udvikle spillerne både fysisk, teknisk og taktisk. Samtidig prioriteres fællesskab og det sociale rigtig højt. For at du udvikles som badmintonspiller - individuelt og som på hold - har du brug for dine holdkammerater .

(Det er ungdomstræneren der beslutter hvilke spillere der skal træne på T1 eller T2, men der tages hensyn til sociale relationer - det er ok bare at melde sig på holdet, så melder træneren tilbage til jer, hvis der sker ændringer.)

Prisen er for en halv sæson.

Pris: 200,00 DKK Rater: Årlig Se alle rater


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Mickey Lykkegren

Mickey er 23 år og bor i Stautrup. Han har spillet badminton, siden han var 6 år gammel, og var fra starten et kæmpe talent. Mickey blev blandt andet Europamester i U13-rækken, og lå nummer 1 på den europæiske rangliste. Endvidere har han spillet på Danmarks ungdomslandshold, og vundet DM-titler for hold og individuelt. Som senior har Mickey spillet i 1.division for Højbjerg (af meritter kan nævnes at Mickey har slået den 4. bedste indonesiske singlespiller fra Indonesien Adi Pratama.) Som træner har Mickey trænet ungdomsspillere, elitespillere samt miniton i Højbjerg. Desuden har han været instruktør på DGI’s sommerskoler. Mickeys stærke sider er ifølge eget udsagn teknik og taktik, og så har han en forkærlighed for netkamp, hvor han, uden at prale, ser sig selv som ukronet mester. Mickey glæder sig til at komme i gang i RBK, og vi glæder os også i klubben over at have fået Mickey som træner.

Simon Berg Mikkelsen

Simon er 16 år og har spillet i RBK siden han var 8 år gammel. Han har spillet masser af stævner gennem årene og var helt oppe som nummer 4 i Danmark på ranglisten som U17-spiller. Det motiverer Simon at kunne videregive en masse af den viden, han selv har fået gennem årene, og på den måde hjælpe de yngre spillere i klubben til at dygtiggøre sig og blive lige så glade for badminton, som ham selv. I sidste sæson var Simon på talent badminton efterskole i Ikast, men er nu tilbage i RBK, hvor han blandt andet spiller på klubbens bedste seniorhold.