Cafeteria-forpagter søges til Randers Badminton Haller

12-08-2021

Brænder du for at lave god mad, yde god service og være i et godt sportsligt miljø? 
Har du en ”kok” i maven og vil lave mad ud af huset, og samtidig have mulighed for at holde diverse arrangement i flotte omgivelser? 

Så er muligheden der nu. Randers Badminton Haller søger en cafeteriaforpagter, som skal drive cafeteriet ”Bane 7” til dagligt og i forbindelse med de øvrige arrangementer som finder sted i en af Jyllands største badmintonklubber. Hallerne bruges i eftermiddags- og aftentimerne primært til badminton, og om formiddagen har ældresagen diverse aktiviteter. 

Ud over den løbende drift er der mulighed for at forpagteren kan bruge de flotte lokaler til afholdelse af fester, konfirmationer, møder og generalforsamlinger, samt bruge det moderne køkken til at lave mad ud af huset. Lokalerne har hen over de sidste par mdr. været igennem en renovering med nye gulve, stole og maling og der er planlagt flere løbende forbedringer 

Der er allerede booket en del arrangementer i 2021 og nogle i 2022. 

Vi forventer, at du som forpagter: 
• har åbent, når der er aktivitet i hallerne 
• er ansvarsfuld, imødekommende og positiv 
• tilbyder et sundt og varieret udvalg af madvarer 

Forpagtningsafgiften, som dækker køkken, udstyr og lokaler, er yderst attraktiv. 

Forpagtningen af Bane 7 er ledig pr. 1. oktober 2021. 

Din ansøgning og/eller cv sendes til rbkhaller@outlook.dk. Der bliver løbende afholdt samtaler 

For spørgsmål eller yderligere information kan du kontakte formand for Randers Badminton Haller Michael Warrer, på mew@live.dk eller tlf. 2722 0767.