Natminton arrangement 2021

08-07-2021
Fra mandag aften den 26. juni til tirsdag morgen den 27. juni afholdte vi i Randers Badminton Klub Uv “Natminton” arrangement.

40 af klubbens spillere fra U9-U17 deltog, og det var primært det sociale, der var i fokus. Arrangementet startede med fællesspisning, derefter var der almindeligt spil i hal 1 med sjove øvelser og spil. Efter et par timer kom spillerne ind i hal 2, hvor trænere og medlemmer af klubbens ungdomsudvalg havde gjort en kæmpe indsats for at gøre klar til uv badminton. Banerne var tegnet op med uv-tape, og 6 store uv projektører oplyste den helt mørklagte hal. Boldene var gjort selvlysende med uv spray, så de blev synlige i mørket. Der var ligeledes indkøbt uv lysende maling, der blev malet på tøj og smurt i hovedet etc. Og så blev der ellers spillet badminton, og hygget helt til den lyse morgen.

Over halvdelen af spillerne holdt sig vågne hele natten, så det var nogle søvnige spillere forældrene hentede efter den fælles morgenmad tirsdag 7.30.

Tusind tak for kæmpe hjælp til trænerne, og de forældre fra ungdomsudvalget der hjalp til. En helt speciel tak til Martin, Henrik og Ole der havde nattevagt i hallen, og holdte sig vågne hele natten sammen med spillerne. Og tak til alle spillerne for deres positive indstilling, deres sociale omgang med hinanden, og deres flotte indsats.

Vi glæder os til endnu flere events for ungdomsspillerne i næste sæson.

Se billeder fra arrangementet her.

Af Peter Lyneborg Jacobsen, ungdomsformand