PIGE-CAMP

Pige-camp med overnatning

Antal tilmeldte: 25/40 Pris: 0 DKK Lokation:
Boghvedevej 30
8920 Randers NV
Dato:
17-06-2023 13:00
18-06-2023 12:00
Sidste frist for tilmelding:
07-06-2023
Beskrivelse

En overnatning med badminton veninder

Lørdag den 17. juni kl. 13.00 til søndag den 18. juni kl. 12.00. Randers Badminton Haller Boghvedevej 30, 8920 Randers

Vi vil gerne invitere dig til en pigecamp fra lørdag den 17. juni kl. 13.00 til søndag den 18. juni klokken 12.00. På Campen vil der være plads til både hygge, sjov og selvfølgelig en masse badminton.

Det er en Camp, hvor der i høj grad er fokus på det sociale. Der vil være træningspas med fokus på udvikling af dine badmintonegenskaber og træningspas med sjove badmintonlege og øvelser, hvor vi skal grine og have det sjovt.

Derudover skal vi hygge os en hel masse uden badmintonketsjeren inden vi hopper under dynen og overnatter i hallen.

Træner på Campen vil være Josephine, som mange af jer måske allerede kender og som er træner på klubbens pigehold og T1-hold. Josephine vil få hjælp af en anden dygtig pigetræner fra Nordjylland - Laura Fløj Thomsen. Laura er til daglig træner i Gug. Sophia fra pigetræningen vil også være der som hjælpetræner.

Udover de tre trænere vil der komme besøg af en eller flere gæste trænere/instruktører som har en lille overraskelse med :-)

Pris og tilmelding
Det er gratis at deltage i Campen inkl. mad og drikke til måltiderne. Der er plads til 40 piger på Campen. Tilmelding foregår på rbk.dk/event/31 - og er efter først til mølle princippet.

Invitationen gælder for alle klubbens piger, uanset alder og niveau. Hvis der ikke bliver fyldt op af klubbens piger, vil vi prøve at få piger med fra de nærliggende klubber.

Tilmelding er senest d. 7. juni.

Ved spørgsmål er I velkommen til at kontakte Josephine på telefon: 6133 2475 eller mail: j-regasir@hotmail.com

Vi håber på at se så mange af jer som muligt. Trænerne glæder sig rigtigt meget til en weekend i pigernes tegn, med en masse smil og en masse snak.

Ekstra information

Allegener

Kontakt info

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.

Pris: 0 DKK