Ungdomstrænerne i RBK i sæsonen 2021/2022:

Mickey Lykkegren - Teknisk supplerende træner & Ungsenior træner
Mickey er 23 år og bor i Stautrup. Han har spillet badminton, siden han var 6 år gammel, og var fra starten et kæmpe talent. Mickey blev blandt andet Europamester i U13-rækken, og lå nummer 1 på den europæiske rangliste. Endvidere har han spillet på Danmarks ungdomslandshold, og vundet DM-titler for hold og individuelt. Som senior har Mickey spillet i 1.division for Højbjerg (af meritter kan nævnes at Mickey har slået den 4. bedste indonesiske singlespiller fra Indonesien Adi Pratama.) Som træner har Mickey trænet ungdomsspillere, elitespillere samt miniton i Højbjerg. Desuden har han været instruktør på DGI’s sommerskoler. Mickeys stærke sider er ifølge eget udsagn teknik og taktik, og så har han en forkærlighed for netkamp, hvor han, uden at prale, ser sig selv som ukronet mester. Mickey glæder sig til at komme i gang i RBK, og vi glæder os også i klubben over at have fået Mickey som træner.
   
Rasmus Tran - Ungdomstræner
Rasmus Tran er 33 år og bor i Århus. Rasmus lever og ånder for alle aspekter af badmintonsporten, er uddannet DGI badmintoninstruktør og har desuden en bachelor grad i Sports Science.

Rasmus har spillet badminton hele livet i forskellige klubber og på højt niveau. Har blandt andet spillet på RBK’s førstehold for et par år tilbage. Rasmus har været træner i mange topklubber, og har utrolig stor erfaring som træner. Han har været i østen flere gange og draget erfaring af træningstilgangen i blandt andet Vietnam og Singapore. Han har endvidere været privat coach for topspillere i Danmark. Rasmus har en meget menneskelig tilgang til trænergerningen, og har spillernes udvikling og tekniske færdigheder som højeste prioritet. For Rasmus er den konstante personlige udvikling - både mentalt og spillemæssigt - den vigtigste del af det at være badmintonspiller.
   
Josephine Risager - Ungdomstræner
Josephine er 18 år gammel, og har spillet badminton siden hun var 3 år gammel. Hun fik hendes første ketcher i 1-års fødselsdagsgave. Hun har i ungdomsårene spillet i den bedste eller næstbedste række. Hun spiller selv som senior i Randers Badminton Klub, og har de seneste sæsoner repræsenteret klubbens 1. hold. Josephine har været træner i 3 sæsoner: Hun startede som hjælpetræner, var derefter på idrætsefterskole med badminton som linjefag, og har i den forgangne sæson været træner for klubbens pigetræning, turneringsholds træner, miniton træner og træner i Randers Real Hallen. Det, som Josephine vægter højt på hendes træninger er, at spillerne udvikler sig og bliver bedre. Men mindst lige så vigtigt, at der er plads til smil - for det skal også være sjovt, og en træning skal altid gøre både træner og spillere glade.
   
Jacob Hoberg - Ungdomstræner
Jacob er 22 år og har spillet badminton siden han var 10 år gammel. Jacob har været træner i 5 år i Auning og Randers. Jacob spiller selv senior i Randers Badminton Klub og spiller på klubbens 2.hold, og har også optrådt på 1. holdet. Jacob har desuden flere trænerkurser i bagagen. Jacob prioriterer teknik og motorik højt i sine træninger.
   
Jonas Mikkelsen - Ungdomstræner
Jonas er 20 år, og har spillet badminton i 8 år. Jonas har de sidste tre år været træner i RBK og Randers Real, og har derudover været instruktør på mange badmintonlejre og flere én dags træninger i blandt andet Auning. Jonas  spiller i øjeblikket på klubbens 1. og 2. hold. Jonas har taget rigtig mange trænerkurser, og har blandt andet talenttræner kurser på sit cv. Jonas lægger meget vægt på, at træningen skal tilpasses til spillerne og ikke omvendt. Og det er vigtigt for ham, at spillerne er motiverede - blandt andet via en sjov træning.
   
Katrine Rousing - Ungdomstræner
Katrine Rousing er 19 år, og hun har spillet badminton siden hun var 9 år gammel i Randers Badminton Klub. Hun har altid været bidt af sporten. Lige nu spiller Katrine på klubbens senior 1. hold, og har gjort i 4 sæsoner. Derudover har hun spillet i Elite-rækken gennem alle sine ungdomsår i både U13, U15 og U17. Katrine går meget op i, at man som spiller kommer ud fra hvert eneste træningspas med noget ny læring i bagagen. Derfor er hun meget seriøs omkring træningen, og hun forventer at alle gør sit bedste, men ligger ligeså meget vægt på, at der også skal være plads til smil og sjov.
   
Simon Berg Mikkelsen - Hjælpetræner
Simon Berg Mikkelsen er 16 år og har spillet i RBK siden han var 8 år gammel. Han har spillet masser af stævner gennem årene og var helt oppe som nummer 4 i Danmark på ranglisten som U17-spiller. Det motiverer Simon at kunne videregive en masse af den viden, han selv har fået gennem årene, og på den måde hjælpe de yngre spillere i klubben til at dygtiggøre sig og blive lige så glade for badminton, som ham selv. I sidste sæson var Simon på talent badminton efterskole i Ikast, men er nu tilbage i RBK, hvor han blandt andet spiller på klubbens bedste seniorhold.
   
Rasmus Berg Cramer - Hjælpetræner
Rasmus er 17 år gammel og bor i Mariager. Han startede til badminton, da han var 8år. Rasmus har spillet i toppen af M-rækken i alle ungdomsårgange, og er et af klubbens unge talenter. Det, der motiverer Rasmus, er altid at forbedre og udvikle sig som badmintonspiller, og specielt at arbejde med benarbejde og teknik er et af Rasmus’ fokuspunkter,som badmintonspiller.
   
Anna Ingeborg Jensen - Hjælpetræner
Anna er 17 år. Til daglig går hun på Randers statsskole i 2.g. Hun har spillet badminton i Randers, siden hun var 8 år gammel. De to seneste sæsoner har hun også spillet i Hinnerup. Fra denne sæson er hun tilbage til kun at spille og være træner i Randers.