Stævne i Varde.

Jacob Hoberg Guld i U17B Varde

Jacob Hoberg vinder Guld i U17B HS ved stævnet i Varde.

 

Stævne i Arden

Anna Kirstine Sønderby Guld i U11B i Arden 

Anna Kirstine Sønderby vinder Guld i U11B DS ved stævnet i Arden.


 

 

Stævne i Hinnerup - 25 April 2015.
Anna Kirstine Sønderby Guld i Hinnerup

Anna Kirstine Sønderby vinder Guld i U11B Damesingle.

Oliver Hvam Guld i Hinnerup 

Oliver Hvam vinder Guld i U11C herresingle.

 

Stævne i Aars 25-25 April 2015.
De fire musketerer

Mange super flotte resultater fra stævnet i Aars.:

Mikkel Lau fik sølv i U15A double og bronze i herresingle
Nicki Torp fik Guld i både single og double i U15A og er nu rykket op i M-rækken
Daniel Balle fik Guld i både double og mix i U15A og er også rykket op i M-rækken
Sandra Dam fik Guld i single og mix, samt sølv i double og mangler nu 7 point i at rykke op i M-rækken

Christian Frost vinder Guld i double og sølv i single i U17M

Patrick P. S. Andersen vinder Guld i single i U13M

Stort tillykke med de flotte resultater


 

 

 

8604596 stjernetrf i randers badminton klub 1

8604597 stjernetrf i randers badminton klub 2

8604445 18sprbadmintonshow 024

8604439 18sprbadmintonshow 009

DM for U17 hold i Randers.

Lørdag morgen var 9 U17-hold og deres ledere, trænere og forældre på plads i Randers Badmintonhaller og klar til at dyste om det Danske Mesterskab for U17 Hold.

IMG 5084   

 

Fælles indmarch til tonerne fra sangen ”Jump” af Van Halen og med trompetfanfare udført af en af klubbens veteranspillere – Erik Larsen, kom spillerne ind holdvis, og tog opstilling i hallen. Viceborgmester i Randers – Mogens Nyholm bød velkommen og herefter var vi klar til at starte de 9 holdkampe og i alt 81 kampe der skulle afvikles lørdag.

 

IMG 5086   IMG 5087

De tre forhåndsfavoritter Højbjerg, Ikast og Greve var oversiddere i første runde – her var det i stedet henholdsvis Solrød og Team Syd, Roskilde og Gentofte samt KBK og Kolding der skulle starte – og med mange rigtig gode og tætte kampe til følge.

I pulje 1 vinder Team Syd en tæt kamp med 5-4 over Solrød – og kunne så holde pause – hvorimod Solrød skulle op mod Højbjerg. Begge de efterfølgende kampe i pulje 1 ender med sejr til Højbjerg på 7-2.

I pulje 2 vinder Gentofte en tæt kamp over Roskilde med 5-4, men også i denne pulje må begge hold erkende, at Ikast var urørlige, idet de vinder begge deres kampe 9-0.

I pulje 3 vinder KBK 7-2 over Kolding, men atter er det seedede hold lidt for stærk for de andre, og Greve vinder begge de efterfølgende kampe med 7-2.

Det betød, at vi efter sidste runde, havde puljerne til søndagens slutspil klar. Fordelingen af kampene søndag skulle placeres ved lodtrækning, hvor Lilli Bonde i overværelse af alle holdlederne trak nummeret på den pulje der skulle sidde over i første runde søndag – det blev pulje 3, og dermed Kolding, KBK og Greve der kunne sove længe.


Søndag skulle der ligeledes afvikles 9 holdkampe og dermed 81 kampe i alt – og denne morgen bød på ren dynamit i 1’er puljen, hvor Højbjerg skulle op mod Ikast.

Holdene følges ad til stillingen 3-3, men herefter fik Ikast overtaget, og vinder de tre sidste doubler, og kampen med 6-3. Det betød at Højbjerg skulle på banen igen – denne gang mod Greve.

Greve bringer sig foran 3-0, men Højbjerg kommer lidt tilbage ved at vinde 2. HS og 1. DS, men til sidst trækker Greve fra og vinder kampen 6-3. Der var således lagt op til en ren finale om guld og sølv, i den sidste kamp mellem Greve og Ikast.

Igen var det en meget tæt affære, selvom det endelige resultat siger noget andet. Greve vinder 1 MD og Ikast vinder 2 MD. Herefter vinder Ikast begge herresingler, og er således på 3-1. Greve vinder 1 DS, og er tilbage på 2-3. Ikast vinder herefter 1 HD og kommer op på 4-2. I lang tid spilles både 2 DS og 2 HD, hvor Ikast er lige ved at overraske i 2 DS, men inden de når at blive færdige med den kamp, hiver Ikast sejren hjem i 2 HD – og jublen bryder løs. Greve vinder efterfølgende 2 DS, men på dette tidspunkt, er den uden betydning, og da kampen er afgjort spilles damedoublen ikke.

Stort tillykke til Ikast med det fortjente Danske Mesterskab for U17 Hold.

Kampene om placeringerne 4-9 viste sig også at være ganske tætte – og selvom der kun var tale om placeringskampe – blev der kæmpet til sidste bold – dejligt at se. Kampene om placering 4-5 og 7-8 blev først afgjort i den sidste kamp – begge ender med 5-4.

Det endelige resultat for U17 Hold DM i Randers blev:

 

Placering U17 Hold DM

 

Stort tak til alle de frivillige der trodsede den lokale hedebølge, lod plæneklipperen stå i skuret - og i stedet valgte at tilbringe weekenden sammen med mange af de kommende badmintonspillere i Danmark - uden jer kunne Randers Badminton Klub ikke afholde sådan et arrangement - hvor der udelukkende har været positive tilkendegivelser.

 

IMG 4932 low


 

 

RBK klubmesterskaber