Anders Hvid Frederiksen sølv i Mariager                 Nikolaj Baarup 2 pl i HD og 3 pl i HS

Anders Hvid Frederiksen vinder sølv i U13D HS.      Nikolaj Baarup Nielsen vinder Bronze i U11C HS og Sølv i HD


 

 

image002

 

Sæson 2015/16 for motionister i Randers Badminton Klub.

Badminton er en sport for alle, uanset niveau og alder. Randers Badminton Klub tilbyder alle med interesse for sporten, at komme til at spille badminton på motionsplan.

Vi mener selv, vi har Randers bedste faciliteter til motionister. To flotte haller der er bygget til badminton, samt ”Bane 7” (cafeteria), som altid har åbent, når der er motionister i hallen på hverdage. Det gør, at I kan få svedt på banen, for derefter at få depoterne fyldt op på Bane 7.

Normalt er det fire spillere der deler en bane, men man kan også sagtens være flere/færre, afhængig af hvor meget man vil spille. Vi har også tilbud til de spillere, der ikke selv har en fast makker, mere om dette længere nede i dette informationsbrev.

 

Træningstider i sæson 2015/16:

Vi har til den kommende sæson følgende træningstiderne for motionister:

Hal 1 (Bane 1-6):

Mandag fra 19.15 til 22.15

Onsdag fra 10.00-11.30 og 18.00 til 20.00

Hal 2 (Bane 8-11):

Mandag fra 17.00 til 22.00

Tirsdag fra 17.00 til 19.00 og 20.30 til 21.30

Tirsdag fra 19.00 til 20.30 er der ”Åbent hold”

Onsdag fra 18.00 til 22.00

Torsdag fra 17.30 til 21.30

Nogle af banerne er allerede reserveret – en komplet oversigt over de baner der er ledige, kan ses på hjemmesiden www.rbk.dk under fanen ”Motionister” – tryk på ”Baneoversigt Motionister”.

Baneoversigt Motionister pict

 

Sæsonen starter mandag d. 17. august og løber frem til fredag den 13. maj 2016.

”Åbent hold”:

Sidste sæson introducerede vi et nyt tiltag - ”Åbent hold”. Det blev en stor succes om tirsdagen i hal 2, så det fastholder vi. Et åbent hold betyder, at du ikke selv behøver, at finde nogle du kan spille med. Du tilmelder dig holdet, og møder op omklædt til den pågældende træning, hvor de tilmeldte spillere vil blive sat sammen til kampe på kryds og tværs. Der er ikke træner tilknyttet dette hold. Kontakt evt. Pauli Rafn (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.), som fungerer som koordinator for dette hold.

Åbent hold træner tirsdage fra 19.00 til 20.30 i Hal 2.

Familiebadminton:

Familiebadminton fortsætter ligeledes om fredagen – nu mellem 18.30 og 20.30 i Hal 1. Tag hele familien med og hyg jer med at spille badminton sammen. Det eneste det kræver, er at minimum en af jer skal være medlem i RBK. Der er ingen tidsbestilling, men først til mølle princip. Send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. hvis dette kunne have interesse.

Priser:

Prisen for leje af en bane er vist herunder.

Motionsbane:

Mandag-fredag

kl. 17.00 – 21.00:                                         2.800kr.pr. bane.

                  (Ved betaling 2 gange om året 3.200 kr).

Mandag-fredag

kl. 8.00-17.00 og kl. 21.00-23.00:                  1.800kr. pr. bane.

                  (Ved betaling 2 gange om året 2.200 kr).

Åbent hold:

1000kr pr. deltager for hele sæsonen (betaling ved sæsonstart).

Familiebadminton:

1200kr.pr familie/sæson. (Dog skal minimum 1 person være medlem i RBK.)

Tilmelding og banebooking via hjemmesiden www.rbk.dk:

www.rbk.dk kan man under fanebladet ”Motionister” og ”Booking sæson 2015-16” reservere en ledig bane eller tilmelde sig det åbne motionist hold eller familiebadminton. Baner der er reserveret til den nye sæson, vil ikke fremgå på bookingsiden.

 

Booking billede motionister

 

For det åbne hold er prisen pr. person/sæson. For bane booking er prisen pr. bane/sæson. Selve reserveringen eller tilmelding sker først efter online betaling med Dankort.

I praksis skal det gøres på følgende måde for nye spillere. En af spillerne på banen booker/reserverer og betaler online banen (dankort). Alle spillerne på banen opretter profil i Conventus. Der sendes mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. med bane nummer, tidspunkt og alle navnene på de spillere, der skal spille på banen (typisk mellem 2-6 spillere per bane). Man afregner herefter internt på holdet hver spillers pris.

 

Indskrivning onsdag den 12. august 2015:

For at hjælpe med booking og reservation af baner, arrangerer vi en indskrivningsaften onsdag den 12. august 2015 fra kl. 18 til 20. Her vil det være muligt at komme i hallen og spille, samt tilmelde sig med hjælp fra bestyrelsen, som vil være til stede i hallen i hele perioden. Vi opfordrer dog alle til hurtigst muligt at finde og booke en tid, da erfaringen viser, at banerne forholdsvis hurtigt bliver booket.

Har I spørgsmål, så tag endelig fat i en fra klubben, bestyrelsesmedlemmer, udvalgsmedlemmer eller trænere, kontakt detaljer findes på vores hjemmeside www.rbk.dk. Vi regner med, at være godt repræsenteret i hallen de første uger i den nye sæson til at svare på spørgsmål samt sørge for at alle kommer godt i gang med den nye sæson.

Badminton hilsner

Bestyrelsen

Randers Badminton Klub


 

 Kronjylland Badminton Logo

 

Hej alle nuværende og kommende Kronjylland Badminton spillere.

 

Kronjylland Badminton, der er et talentudviklingssamarbejde mellem badmintonklubberne i Randers, indbyder nu til sæsonstart for den fælles talenttræning lørdag 5/9-2015.

Talenttræningerne er træningssamlinger på tværs af klubberne med fokus på udvikling af badmintontalenter i Randers. Der kræves stævneaktivitet, stort engagement og højt fremmøde af dig som spiller. Til gengæld kan du forvente træning på det allerhøjeste niveau af nogle af Danmarks dygtigste ungdomstrænere som vil gøre dig til en betydelig bedre badmintonspiller. Spiller du ikke i en af Kronjylland klubberne kan du stadig deltage på lige fod med de øvrige spillere hvis trænerteamet vurderer at dit spillemæssige niveau er tilstrækkeligt højt. Det er ikke din aktuelle rangering der er afgørende for udtagelse, men derimod dit engagement, din lyst til at udvikle dig som badmintonspiller samt dit potentiale der er afgørende. Dit aktuelle spillemæssige niveau har naturligvis også betydning men det er primært af hensyn til hvilket hold du kan tilbydes træning på.

Træningssamlingerne er gradueret således at der er et tilbud til de fleste spillere uanset alder og niveau:

KB1: Minitalent for spillere op til og med U11, fredag 15:15 til 16:45 i Randers Badmintonhaller (Træner Morten Hemmersam fra RBK)

KB2: For øvede og stævneaktive spillere der vurderes at have udviklingspotentiale, fredag 15:30 til 17:15 i Randers Real Hallen (træner Frederik Aasted fra VFB)

KB3: For meget øvede og stævneaktive spillere med stort udviklingspotentiale, fredag 17:15 til 19:00 i Randers Real Hallen (træner Michael Christensen fra VFB)

KB4: Elitetræning for spillere der har potentiale til at spille i mester eller eliterækken, fredag 16:45 til 18:30 i Randers Badmintonhaller (træner Morten Hemmersam RBK)

Udtagelse ved sæsonstart:

For at sikre at deltagerne har det nødvendige engagement og tekniske niveau til at kunne profitere af træningen på et af træningsholdene vil sæsonen 2015-2016 starte med en udtagelsestræning lørdag 5/9-2015 klokken 9:00 til 10:30 for spillere til og med U13 og fra 11:00-13:00 for spillere fra og med U15 til og med U19.


Udtagelsestræningen bliver med høj puls og intensiv og engageret deltagelse fra trænerteamet hvorved trænerne kan vurdere de enkelte spillere. Alle spillere uanset niveau alder eller klubtilhørsforhold kan tilmelde sig udtagelsestræningen. Deltagelse er gratis. Spillere der opfylder kriterierne for deltagelse vil blive informeret med det samme eller i løbet af få dage.

Deltagelse i udtagelsestræningen er en forudsætning for at blive tilbudt en plads på en Kronjylland Talenttræning. Spillere der er forhindret i at deltage i udtagelsestræningen kan søge dispensation eller evt. lave en specialaftale om en prøvetræning.     

Formålet med udtagelsestræningen er at vurdere:

-Om du som spiller er engageret og dygtig nok til at kunne deltage på et af talenttræningsholdene.

-Hvilket hold der er det rette for dig for at sikre at du får det optimale udbytte af træningen.

-Om du skal tilbydes deltagelse på et af Kronjylland Badmintons fælles holdturneringshold. Disse hold forventes at spille med i de allerhøjeste rækker, hvilket er hårdt og udfordrende men også ekstremt lærerigt og udviklende. Deltagelse i holdturneringen i Kronjylland er gratis.

Målet for Kronjyllandtræningen er:

-At styrke talentfulde unge badmintonspilleres sportslige udvikling.

-At skabe et træningsmiljø hvor dygtige spillere træner sammen og dermed stimulerer egen og andres sportslige udvikling.

-At skabe et træningsmiljø, hvor spillere der er bidt af badminton kan boltre sig og udvikle sig og møde ligesindede samt trænere der kan hjælpe dem på vej til at nå deres sportslige mål, uanset hvor høje de er.

Første talenttræning er fredag 11/9-2015

Pris er 1000kr for KB1 holdet, og 1200 kr. for KB2 til Kb4 holdene for hele sæsonen alt inklusiv, der betales ved besked om optagelse.

 

Kontaktperson mail

VFB: Kåre Severinsen               Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

RBK: Ejnar Jessen                    Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

RRB: Carsten Olsen                  Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

SIF: Conni O. Schneider            Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Langå: Morten Kappel                Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

SMIFF: Pia Uhrenholt                Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Konto nr. til betaling:

Reg: 9321 kontonr. 0002758733

 

Adresser:

Randers Badmintonhaller (RBK Hallen): Boghvedevej 30, 8920 Randers

Randers Real Hallen: Sven Dalsgaardsvej 2, 8900 Randers   


 

Stævnet i Hinnerup d. 30 + 31 maj 2015.

Oliver Hvam bronze i Hinnerup og oprykning til u11b

Oliver Hvam vinder bronze i U11C HS ved U11 stævnet i Hinnerup.
Hermed har Oliver samlet point nok til en oprykning til U11B - Stort tillykke :-)

 

Ved samme stævne vinder Sandra Dam og Trine Jessen sølv i U15M DD.

 

Stævnet i Rønde den 6-7 juni 2015.

Mikkel Lau guld i Hd og bronze i hs Rønde

Mikkel Lau Hald vinder guld i U15A HD sammen med Magnus B. Schmidt, Thorsager Rønde og bronze i U15A HS.


 

 

Oliver Junior Cup i Hamburg - 2015.

Trine og Maja vinder bronze i Hamborg

Trine Jessen vinder bronze i U15 Damedouble sammen med Maja Bundgaard fra Viby.