U13 stævne i Aalborg Triton.

Nikolaj Braarup Nielsen Sølv i Aalborg                                 Anders Hvid Frederiksen sølv i Aalborg

Nikolaj Baarup Nielsen vinder Sølv i U13C, HS.               Anders Hvid Frederiksen vinder Sølv i U13D, HS.

 

U17M stævne i Kolding

Janne Jakobsen MD DS Guld og DD bronze

Janne Jakobsen vinder guld i DS og MD sammen med Frederik Thomsen, Ikast samt bronze i DD sammen med Mathilde Juhl Andersen, Kolding.

Janne sikrer med dagens resultater oprykning til U17-Elite rækken - Stort tillykke.

 

U17/19A stævne i Herning.

Sandra Dam U17 19A DD Sølv

Sandra Dam vinder sølv i DD sammen med Katrine Nybøle Schjerning, Herning.

Trine Jessen bronze U15M Herning

Trine Jessen vinder bronze i U15M - DS ved samme stævne.


 

 

Søndag den 20 september kl. 11.00 tager klubbens førstehold imod Langhøj i 3 division, og Serie 2 tager imod Viborg.

Kom og støt holdene og se fremragende badminton. Vi får brug for al den opbakning vi kan få..........

RBK 3. div. vandt første holdkamp 13-0 mod Triton.
Langhøj har lavet en kæmpe satsning og har købt flere spillere i verdens eliten for at sikre oprykning.
Så det bliver badminton på meget højt niveau, samt det bliver en rigtig spændende holdkamp som kan gå begge veje....

RBK Serie 2 - vandt også første holdkamp, så spændende om de kan følge op med endnu en sejr mod naboerne fra Viborg.


Da det jo er tidligt på dagen, har du/I mulighed for at kombinere badminton med brunch ved Bane 7.
Der vil være en lækker brunchbuffet fra kl. 10.00 - 14.00 for 89 kr. & 69 kr. for dem under 12 år.

Menu:
Æg, brunch pølser & bacon, Yoghurt med müsli, lun leverpostej, Pandekager, flere slags pålæg , ost med druer, kage, frugtfad, juice, Kaffe & the, brød & smør.

Så kom til hyggeligt samvær og få en fed badmintonoplevelse.
Tilmelding til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Sidste frist for tilmelding er den 18 september - betaling til Bane7 på dagen.

 

Holdkamp 200915 rettet


 

3. Division vinder 13-0 over Aalborg Triton.

3 div mod Aalborg Triton 050915  3 div mod Aalborg Triton 050915 als

Referat af 3 div. Triton - Randers BK 0-13

Vi kommer til hallen ca. en time før vi skal spille og der er utætheder i loftet så der ligger vand på 3 af banerne, det ser ud til at blive spændende, da der er 2 holdkampe der skal spilles og der kun er 6 baner i alt. Men lidt efter bliver der en bane mere klar, så vi starter ud på 2 baner.

Randers BK starter med at kommer rigtig godt fra start og vi vinder 1 og 2 mix i 2 sæt. Fed start fra de rutinerede kræfter Lars, Susan, Maiken og John-John. (Lars lå næsten mere ned end han stod på benene, sådan skal det være, godt kæmpet. :-)
Der efter starter vi med damesinglerne og Janne vinder sin første 1 ds i 3 div. sådan Janne.
Rikke, ser ud til at have det lidt hårdt i slutningen i 2 sæt og med en føring på 20-19 kæmper Rikke som en gal efter alle boldene og modstanderen laver en fejl efter Rikke har været nede at ligge og rundt i alle hjørnerne, og her får vi så den vildeste jubel, hvor Rikke ligge på knæ (P.S. hun nåede ikke at komme på benene igen efter duellen :-) ) og slår hænderne i gulvet som om hun har vundet VM. Sådan skal det sku være Rikke. :)
Derefter begynder det igen at regne ind og de 2 holdkampe har nu kun 2 baner at spille på i alt. Efter lidt tid, rykker den anden holdkamp til en anden hal, og vi spiller færdig på 2 baner:)
4 stk. herre singler bliver vundet i suveren stil, sådan Randers.
2 stk. damedoubler, bliver igen vundet, dog med en skade fra modstander holdet i 1 dd.
3 stk. herre doubler. Igen hiver Randers BK alle 3 kampe.

Det vil sige at Randers BK vinder 13-0 over Triton og alle kampene vindes i 2 sæt. Det er fandeme god stil at der ikke er en eneste der laver et udfald i det mentale. Rigtig godt gået.

Venlig Hilsen
Kragh

P.S. Er ikke helt enig med at det var mig der blev kampens spiller, da vi ikke stemte om det, så det søger jeg for at det bliver indført fra næste gang:-)

 

Kredsserien vinder 9-4 over Brønderslev.

Kredsserien mod Brønderslev 050915  Kredsserien mod Brønderslev 050915 v2

 

Kampreferat kredsseriens holdkamp d. 5/9 2015.

Lørdag kl 14.00 i Randers Badminton Klub tog Randers BK 2 imod Brønderslev. Randers BK havde i dag fået samlet sig et stærkt hold og havde gode chancer for tage en sejr i sæsonens først holdkamp.
Brønderslev havde fået en sygemelding, hvilket betød Randers BK førte 2-0 inden kampstart. Dog havde Brønderslev sørget for at få en spiller (U15) med, således ingen spillere var kommet uden at få spillet lidt badminton.

Holdkampen blev som sædvanlig skudt i gang med 2 gange mixdouble og 2 gange damesingle. 2. mix blev vundet sikkert i 2 sæt, hvorimod de 3 andre desværre blev til tre meget tætte nederlag.
I 2. damesingle havde vi ny-tilkommer Sandra Mogensen med, som kæmpede en brav kamp og desværre tabte tabt i ombolde i begge sæt.

Herefter hev vi alle herresingler i hus, hvor det klart var Randers’ herre der på de fleste baner dominerede spillet hele kampen igennem. Her synes jeg både man skal nævne Rasmus Jakobsen og Christoffer Myrhmann, som begge spillede nogle flotte singler og klart dominerede deres kampe. Godt spillet drenge! Derudover spillede Thomas Gjørup en god single mod Brønderslevs’ U15 spiller, som ikke bare var en hvilken som helst U15, men Magnus Johannesen som sidste år vandt DM.

I doublerunderne afgav Randers BK kun en kamp. Begge damedoubler var tætte kampe, hvor vi desværre måtte se 1. damedouble tabt. Det skal hertil sige, at pigerne kæmpede, men desværre bare ikke lige ramte dagen. 2. damedouble blev til en sejr i 3. sæt, hvor Randers’ piger dominerer 3. sæt. I alle tre herredoubler var det igen Randers’ drenge, der dominerede og uden de store problemer sikrede os tre sejre.

Vi kunne ikke have ønsket en bedre start for Randers BK 2. Det ser ud til at kunne blive en rigtig god og sjov sæson for Randers BK 2. Bliver spændende og se hvad det bliver til i år.

- Christina Erika Hagensen.

 


 

Kronjylland Open 2015


 Jacob Hoberg vinder HD i U17/19B rækken, sammen med Jonas Rason fra Greve.

Jakob Hoberg 1 pl HD

 

Sandra Dam vinder DS i U17/19A.

 

Janne Jakobsen vinder DS med finalesejr over Elisabeth Tran, abc Aalborg 21-14 og 21-17.
Janne vinder desuden MD sammen med Frederik Thomsen, Ikast over Nicklas Vinter Pedersen, Rønde Efterskole og Signe Nørgaard Jensen 17-21, 21-13 og 21-14.

Signe Nørgaard Jensen bliver også 2'er i DD sammen med Michela Uggerly, abc Aalborg efter finalenederlag til Elisabeth Tran, abc Aalborg og Sofie Nyvang, Lillerød 14-21 og 12-21.

Signe 2 pl DD og MD

Christian Frost bliver ligeledes 2'er i HD sammen med Frederik Thomsen, Ikast. De taber finalen til Mads Peter Laursen, Kolding og Nicklas Vinter Pedersen, Rønde Efterskole med 15-21 og 18-21.