Kronjylland Open 2015


3. Division vinder 13-0 over Aalborg Triton.

3 div mod Aalborg Triton 050915  3 div mod Aalborg Triton 050915 als

Referat af 3 div. Triton - Randers BK 0-13

Vi kommer til hallen ca. en time før vi skal spille og der er utætheder i loftet så der ligger vand på 3 af banerne, det ser ud til at blive spændende, da der er 2 holdkampe der skal spilles og der kun er 6 baner i alt. Men lidt efter bliver der en bane mere klar, så vi starter ud på 2 baner.

Randers BK starter med at kommer rigtig godt fra start og vi vinder 1 og 2 mix i 2 sæt. Fed start fra de rutinerede kræfter Lars, Susan, Maiken og John-John. (Lars lå næsten mere ned end han stod på benene, sådan skal det være, godt kæmpet. :-)
Der efter starter vi med damesinglerne og Janne vinder sin første 1 ds i 3 div. sådan Janne.
Rikke, ser ud til at have det lidt hårdt i slutningen i 2 sæt og med en føring på 20-19 kæmper Rikke som en gal efter alle boldene og modstanderen laver en fejl efter Rikke har været nede at ligge og rundt i alle hjørnerne, og her får vi så den vildeste jubel, hvor Rikke ligge på knæ (P.S. hun nåede ikke at komme på benene igen efter duellen :-) ) og slår hænderne i gulvet som om hun har vundet VM. Sådan skal det sku være Rikke. :)
Derefter begynder det igen at regne ind og de 2 holdkampe har nu kun 2 baner at spille på i alt. Efter lidt tid, rykker den anden holdkamp til en anden hal, og vi spiller færdig på 2 baner:)
4 stk. herre singler bliver vundet i suveren stil, sådan Randers.
2 stk. damedoubler, bliver igen vundet, dog med en skade fra modstander holdet i 1 dd.
3 stk. herre doubler. Igen hiver Randers BK alle 3 kampe.

Det vil sige at Randers BK vinder 13-0 over Triton og alle kampene vindes i 2 sæt. Det er fandeme god stil at der ikke er en eneste der laver et udfald i det mentale. Rigtig godt gået.

Venlig Hilsen
Kragh

P.S. Er ikke helt enig med at det var mig der blev kampens spiller, da vi ikke stemte om det, så det søger jeg for at det bliver indført fra næste gang:-)

 

Kredsserien vinder 9-4 over Brønderslev.

Kredsserien mod Brønderslev 050915  Kredsserien mod Brønderslev 050915 v2

 

Kampreferat kredsseriens holdkamp d. 5/9 2015.

Lørdag kl 14.00 i Randers Badminton Klub tog Randers BK 2 imod Brønderslev. Randers BK havde i dag fået samlet sig et stærkt hold og havde gode chancer for tage en sejr i sæsonens først holdkamp.
Brønderslev havde fået en sygemelding, hvilket betød Randers BK førte 2-0 inden kampstart. Dog havde Brønderslev sørget for at få en spiller (U15) med, således ingen spillere var kommet uden at få spillet lidt badminton.

Holdkampen blev som sædvanlig skudt i gang med 2 gange mixdouble og 2 gange damesingle. 2. mix blev vundet sikkert i 2 sæt, hvorimod de 3 andre desværre blev til tre meget tætte nederlag.
I 2. damesingle havde vi ny-tilkommer Sandra Mogensen med, som kæmpede en brav kamp og desværre tabte tabt i ombolde i begge sæt.

Herefter hev vi alle herresingler i hus, hvor det klart var Randers’ herre der på de fleste baner dominerede spillet hele kampen igennem. Her synes jeg både man skal nævne Rasmus Jakobsen og Christoffer Myrhmann, som begge spillede nogle flotte singler og klart dominerede deres kampe. Godt spillet drenge! Derudover spillede Thomas Gjørup en god single mod Brønderslevs’ U15 spiller, som ikke bare var en hvilken som helst U15, men Magnus Johannesen som sidste år vandt DM.

I doublerunderne afgav Randers BK kun en kamp. Begge damedoubler var tætte kampe, hvor vi desværre måtte se 1. damedouble tabt. Det skal hertil sige, at pigerne kæmpede, men desværre bare ikke lige ramte dagen. 2. damedouble blev til en sejr i 3. sæt, hvor Randers’ piger dominerer 3. sæt. I alle tre herredoubler var det igen Randers’ drenge, der dominerede og uden de store problemer sikrede os tre sejre.

Vi kunne ikke have ønsket en bedre start for Randers BK 2. Det ser ud til at kunne blive en rigtig god og sjov sæson for Randers BK 2. Bliver spændende og se hvad det bliver til i år.

- Christina Erika Hagensen.

 


 

Anders Hvid Frederiksen sølv i Mariager                 Nikolaj Baarup 2 pl i HD og 3 pl i HS

Anders Hvid Frederiksen vinder sølv i U13D HS.      Nikolaj Baarup Nielsen vinder Bronze i U11C HS og Sølv i HD


 

 

 Jacob Hoberg vinder HD i U17/19B rækken, sammen med Jonas Rason fra Greve.

Jakob Hoberg 1 pl HD

 

Sandra Dam vinder DS i U17/19A.

 

Janne Jakobsen vinder DS med finalesejr over Elisabeth Tran, abc Aalborg 21-14 og 21-17.
Janne vinder desuden MD sammen med Frederik Thomsen, Ikast over Nicklas Vinter Pedersen, Rønde Efterskole og Signe Nørgaard Jensen 17-21, 21-13 og 21-14.

Signe Nørgaard Jensen bliver også 2'er i DD sammen med Michela Uggerly, abc Aalborg efter finalenederlag til Elisabeth Tran, abc Aalborg og Sofie Nyvang, Lillerød 14-21 og 12-21.

Signe 2 pl DD og MD

Christian Frost bliver ligeledes 2'er i HD sammen med Frederik Thomsen, Ikast. De taber finalen til Mads Peter Laursen, Kolding og Nicklas Vinter Pedersen, Rønde Efterskole med 15-21 og 18-21.


 

image002

 

Sæson 2015/16 for motionister i Randers Badminton Klub.

Badminton er en sport for alle, uanset niveau og alder. Randers Badminton Klub tilbyder alle med interesse for sporten, at komme til at spille badminton på motionsplan.

Vi mener selv, vi har Randers bedste faciliteter til motionister. To flotte haller der er bygget til badminton, samt ”Bane 7” (cafeteria), som altid har åbent, når der er motionister i hallen på hverdage. Det gør, at I kan få svedt på banen, for derefter at få depoterne fyldt op på Bane 7.

Normalt er det fire spillere der deler en bane, men man kan også sagtens være flere/færre, afhængig af hvor meget man vil spille. Vi har også tilbud til de spillere, der ikke selv har en fast makker, mere om dette længere nede i dette informationsbrev.

 

Træningstider i sæson 2015/16:

Vi har til den kommende sæson følgende træningstiderne for motionister:

Hal 1 (Bane 1-6):

Mandag fra 19.15 til 22.15

Onsdag fra 10.00-11.30 og 18.00 til 20.00

Hal 2 (Bane 8-11):

Mandag fra 17.00 til 22.00

Tirsdag fra 17.00 til 19.00 og 20.30 til 21.30

Tirsdag fra 19.00 til 20.30 er der ”Åbent hold”

Onsdag fra 18.00 til 22.00

Torsdag fra 17.30 til 21.30

Nogle af banerne er allerede reserveret – en komplet oversigt over de baner der er ledige, kan ses på hjemmesiden www.rbk.dk under fanen ”Motionister” – tryk på ”Baneoversigt Motionister”.

Baneoversigt Motionister pict

 

Sæsonen starter mandag d. 17. august og løber frem til fredag den 13. maj 2016.

”Åbent hold”:

Sidste sæson introducerede vi et nyt tiltag - ”Åbent hold”. Det blev en stor succes om tirsdagen i hal 2, så det fastholder vi. Et åbent hold betyder, at du ikke selv behøver, at finde nogle du kan spille med. Du tilmelder dig holdet, og møder op omklædt til den pågældende træning, hvor de tilmeldte spillere vil blive sat sammen til kampe på kryds og tværs. Der er ikke træner tilknyttet dette hold. Kontakt evt. Pauli Rafn (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.), som fungerer som koordinator for dette hold.

Åbent hold træner tirsdage fra 19.00 til 20.30 i Hal 2.

Familiebadminton:

Familiebadminton fortsætter ligeledes om fredagen – nu mellem 18.30 og 20.30 i Hal 1. Tag hele familien med og hyg jer med at spille badminton sammen. Det eneste det kræver, er at minimum en af jer skal være medlem i RBK. Der er ingen tidsbestilling, men først til mølle princip. Send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. hvis dette kunne have interesse.

Priser:

Prisen for leje af en bane er vist herunder.

Motionsbane:

Mandag-fredag

kl. 17.00 – 21.00:                                         2.800kr.pr. bane.

                  (Ved betaling 2 gange om året 3.200 kr).

Mandag-fredag

kl. 8.00-17.00 og kl. 21.00-23.00:                  1.800kr. pr. bane.

                  (Ved betaling 2 gange om året 2.200 kr).

Åbent hold:

1000kr pr. deltager for hele sæsonen (betaling ved sæsonstart).

Familiebadminton:

1200kr.pr familie/sæson. (Dog skal minimum 1 person være medlem i RBK.)

Tilmelding og banebooking via hjemmesiden www.rbk.dk:

www.rbk.dk kan man under fanebladet ”Motionister” og ”Booking sæson 2015-16” reservere en ledig bane eller tilmelde sig det åbne motionist hold eller familiebadminton. Baner der er reserveret til den nye sæson, vil ikke fremgå på bookingsiden.

 

Booking billede motionister

 

For det åbne hold er prisen pr. person/sæson. For bane booking er prisen pr. bane/sæson. Selve reserveringen eller tilmelding sker først efter online betaling med Dankort.

I praksis skal det gøres på følgende måde for nye spillere. En af spillerne på banen booker/reserverer og betaler online banen (dankort). Alle spillerne på banen opretter profil i Conventus. Der sendes mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. med bane nummer, tidspunkt og alle navnene på de spillere, der skal spille på banen (typisk mellem 2-6 spillere per bane). Man afregner herefter internt på holdet hver spillers pris.

 

Indskrivning onsdag den 12. august 2015:

For at hjælpe med booking og reservation af baner, arrangerer vi en indskrivningsaften onsdag den 12. august 2015 fra kl. 18 til 20. Her vil det være muligt at komme i hallen og spille, samt tilmelde sig med hjælp fra bestyrelsen, som vil være til stede i hallen i hele perioden. Vi opfordrer dog alle til hurtigst muligt at finde og booke en tid, da erfaringen viser, at banerne forholdsvis hurtigt bliver booket.

Har I spørgsmål, så tag endelig fat i en fra klubben, bestyrelsesmedlemmer, udvalgsmedlemmer eller trænere, kontakt detaljer findes på vores hjemmeside www.rbk.dk. Vi regner med, at være godt repræsenteret i hallen de første uger i den nye sæson til at svare på spørgsmål samt sørge for at alle kommer godt i gang med den nye sæson.

Badminton hilsner

Bestyrelsen

Randers Badminton Klub