Der er ikke ungdomstræning i efterårsferien, men hallen vil være åben i de normale træningstider, så I har mulighed for at træne selv.

 

Mvh

Bestyrelsen


 

I lørdags tog  Randers BK 2 mod Støvring, med et hold der var klar til kamp, og til at hive en sejr mere hjem.
Støvring havde nogle gode spillere med, og vil fik alle spillede nogle meget gode kampe.

1. Runde, startede vi ud med en 1-2 stilling til Støvring, efter nogle gode DS og 2. MD.
Randers kom godt igen da herrerne dominerede i deres singler, og Randers BK 2 kom til føring.

Men for at få de 3 point hentet hjem, var det Baatz og Christoffer der havde den afgørende kamp, en meget tæt og god 3 sæts kamp fik de spillet mod et par gode herre fra Støvring.
Vi fik hentet den sidste kamp hjem, med god opbakning både fra spillere samt pårørende og fik hentet de 3 point hjem.

Lige til en anden ting, så jeg helt ny i klubben, og vil gerne takke alle for at være så imødekommende.
Jeg er blevet taget hurtigt og godt imod af alle med ’åbne’ arme, og er meget glad for at spille i Randers BK.

Der er gode trænere, massere af gode spillere samt en super god stemning til træning og holdkampe.

- Sandra Mogensen 


 

Kampreferat fra 2. holdets kamp mod Lindholm lørdag d. 19-09-2015

Det var med fuld selvtillid, at vi lørdag drog mod Lindholm for at hente en sejr hjem til RBK. Efter en 9-4 sejr i første runde – gik vi efter 3. point mere.

Det var tydelig at mærke, at truppen var spændt og klar til at kæmpe for sejren.

Kampene blev afviklet på 4 baner – Vi fik ikke lige den start, vi havde drømt om.

Første runde 3-1 til Lindholm.

2. mix med Baatz og Christina viser trods svingende spil god moral og vilje og hiver en vigtig sejr hjem i 3 sæt.

Derefter fik vi 4 herresingler i gang. 4 sejrer – SÅDAN – stillingen nu 3-5

Derefter blev der spillet 2 damedoubler. 1. DD vindes i overbevisende stil mod en god modstander. 2. DD taber vi desværre i 3 sæt. En kamp vi godt kunne have vundet. Op på hesten igen.

Nu var stillingen 4-6 inden herredoublerne.

3 kampe – 6 sæt – 3 sejrer til RBK

Slutresultat 4-9 = 3 point til RBK

Kampens spiller blev Michael E. Sikker sejr i singlen og solidt spil i doublen samt en enorm gejst, som smittede af på hele holdet.

Så blev lørdagen lige lidt bedre J

Kent

 

Lørdag eftermiddag møder et top trimmet og klar rbk hold op i Lindholm. Vi er klar til at følge op på en god første hold runde.
De første bemærkninger fra Lindholm var, at det var da godt nok et ungt hold vi kom med, selvom et par stykker trækker lidt op.
Men vi ved så også, at de har god erfaring så det kræver en god og hård koncentreret indsats af alle.
Første runde går i gang og vi kan hurtig se at det kræver hårdt arbejde. Vi taber 2.ds og 1. Mix i 2 sæt. 1.ds og 2.mix kæmper sig i 3 sæt men desværre taber Sandra efter flot kamp. 2. Mix hiver sejeren hjem efter hård fight
De 4 herresingle går i gang og Kent og Michael vinder i 2. Sæt mens Rasmus og Christoffer må slide hårdt for det. Begge har modvind men viser super vilje og vinder i 3 sæt.
2 gode dd hvor der går en sejre hver vej. Fedt at se pigernes gejst og vilje.
I de 3 hd er der ingen tvivl her er rbk klart bedst og vinde dem alle.
Så endnu en sejre er i hus 9-4.
Super flot indsats af alle spillere både på og uden for banen. Fedt at se hvordan alle støtter hinanden og vil vinde. Det lugter af guld.

Michael E


Lørdag den 3. oktober mødte RBK’s 1.hold ind til holdkamp på hjemmebane mod Brønderslev.

 

Efter et nederlag til Langhøj vendte RBK stærkt tilbage og vandt holdkampen 9-4 over Brønderslev, hvilket betød at RBK sikrede sig 3 point.

 

Holdkampen startede med begge mixerne og 1. damesingle. Der blev kæmpet hårdt på alle banerne, hvilket resulterede i nogle gode og tætte kampe, hvor mixerne med Susan og Lars i 1. mix og 2.mix med Maiken og John desværre ikke gik til vores side. 1. damesingle blev vundet af undertegnede i to sæt, og stillingen var efter første runde 1-2 til Brønderslev. Da 2.damesingle med Rikke kom på banen, så det godt ud for RBK, da Randers spilleren førte. Desværre måtte Rikke stoppe spillet og trække sig, efter hun faldt på banen og kom til skade med knæet…

 

Da vores herresingler kom på banen, viste RBK sig fra sin bedste side og spiller 4 rigtig gode kampe, som alle sammen går til RBK’s fordel. På det tidspunkt var stillingen 5-3 til RBK. Godt spillet alle sammen!!

 

Doublerne blev sat i gang, og igen viste RBK sig fra sin bedste side og vinder 1. damedouble i 3 tætte sæt. RBK havde desværre tabt 2. damedouble på forhånd, da Rikke havde trukket sig pga. sit knæ. Stillingen var her 6-4 til RBK.

 

Da herredoublerne gik i gang var det igen til RBK’s fordel. I alle doublerne blev der kæmpet på højeste niveau, og alle kampene blev vundet af RBK. Sådan! 

Da holdkampen var slut, var stillingen 9-4 til RBK, og 3 point på kontoen var sikret.

 

Der var alt i alt en rigtig god stemning i hallen. Der var en masse mennesker, som var troppet op for at se og heppe på første og andet holdet, som begge var i aktion på hjemmebane. Tak for super god opbakning!

 

Janne


 

Holdet mødtes sammen med 3. holdet i hallen kl. 9 til en omgang brunch.

Der var god stemning, og det var en god måde at starte søndag morgen på.

Efter en 13-0 sejr i første runde, håbede vi på at kunne gøre noget ved Langhøj, som har købt en hel del spillere til klubben. Vi vidste også godt at det ville blive en svær kamp og alle skulle levere fra øverste hylde.

Første runderne var som altid mixerne og 1. ds. I første mix kom jeg selv og Lars fint i gang, men vi ender desværre med at tabe i tre sæt. Det samme gjorde vores 2. mix med Maiken og John. Dette var 2 kampe, som godt kunne have gået vores vej. I 1. ds var Janne kommet på noget af en opgave mod Kristina Gavnholt, men hun kæmpede flot, men det var ikke nok til at kunne gøre noget ved Langhøj spilleren. Vores 2. ds var desværre også lige ved og næsten, Rikke kæmpede, men heller ikke her var det nok til en sejr. 

Vores herresingler var desværre også denne dag i modvind. 4 tætte herresingler som ikke går vores vej, desværre. Alle herrerne kæmpede, men det var desværre ikke nok. 

Så gik doublerne i gang, og vi kunne nu kun pynte på resultatet, da holdkampen desværre var tabt. Vi fik også pyntet på det, da vi vinder 4 ud af 5 doubler. Det var kun 1. dd som taber, men dette mod et stærkt par fra Langhøj. Resten af doublerne var forholdsvis overbevisende. Kampen ender 9-4 til Langhøj

Denne dag var ikke helt vores, vi taber 5 kampe i 3 sæt. Der var ikke meget som skulle have gået vores vej før vi havde vundet nogle af de tætte kampe, og dermed taget point. Men vi vender stærkt tilbage den 3. oktober. 

 

Susan