Indbydelsen til vores U13MA stævne lørdag den 20. september og søndag den 21. september kan downloades her.

Tilmelding via www.badmintonpeople.dk senest torsdag den 4. september.

 

Med sportslig hilsen

Randers Badminton Klub


 

Kære medlem i RBK,

Randers Badminton Klub anvender administrationssystemet Conventus, som danner grundlaget for al kommunikation mellem klubben og medlemmerne.
Det være sig tilmelding til træning, arrangementer og meget mere.

Første step for dig som medlem er, at du skal oprette en profil på vores hjemmeside.
Så det vil vi gerne bede dig om at gøre hurtigst muligt på http://www.rbk.dk 

Klik på nedenstående login billede, hvorefter data kan indtastes.
Når du er færdig med indtastning af data og trykker tilmeld, skulle du gerne få tilsendt en mail med brugernavn og password.

brugerlogin

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Signe på tur med badmintonlandsholdet til China Open 2014 i Fuzhou, Kina.

 

Signe til Kina

  

”Tillykke – Det er for vildt – du kan komme med til Kina med Badminton Danmark, komme tæt på landsholdsspillerne og opleve en masse spændende i badmintons Super power nation - du har vundet en badmintontur til Kina og China Open med Badminton Danmark – Tillykke !”

Ovenstående besked tikkede for nogle dage siden ind i mailboksen – og det er jo som der står – for vildt, men ikke desto mindre tilfældet for Randers Badminton Klubs U17 spiller – Signe Nørgaard Jensen, der som et meget synligt resultat af de utallige stævner hun har deltaget i denne sæson, nu er så heldig, at komme med på Badminton Danmarks tur til China Open, sammen med 9 andre spillere fra klubber i hele landet og ikke mindst – alle landsholdsspillerne.

I forbindelse med VM, som jo i år afholdes i Danmark, udskrev Badminton Danmark en konkurrence for alle ungdomsspillere, hvor man ved deltagelse i turneringer, holdkampe, Yonex Denmark Junior, DMU eller DM for Elite kunne optjene point til en ”VM-rangliste”. Køb af VM billetter samt andre små konkurrencer kunne desuden også give point til ranglisten. De 5 øverst placerede spillere på ranglisten den 1. juni 2014 var direkte kvalificeret – de sidste fem pladser, skulle ved lodtrækning, besættes med spillere fra plads 6-500 på listen.

For at de 10 spillere kan få lært hinanden at kende, vil der i forbindelse med VM i Ballerup Super Arena til august, blive arrangeret en fællestræning med en af landstrænerne, dagen før at VM starter. Det betyder at spillerne som nogle af de første får lov til at betræde de grønne baner, inden det går løs.

Det er for vildt !

 

Banner VM2014 Konkurrence

Det er med stor glæde at bestyrelsen på RBK's vegne kan fortælle, at vi har fået et samarbejde op af stå med de andre store klubber i Randers.
 
Det er vi helt sikker på, at det vil gavne Badmintonnen og RBK på sigt :-)
 
Bestyrelsen
 
 
 
Artikel fra Randers Talent og Elite.
 

Nyt badminton samarbejde:
Klubber går sammen om talent- og elitetræning
Seks badmintonklubber i Randers har taget initiativ til at styrke badmintontræningen i kommunen og underskrevet en samarbejdsaftale for fællestalent og elitetræning. F...ormålet med at slå kræfterne sammen på udvalgte områderer at forbedre de sportslige tilbud til både bredden og talenterne indenfor ungdomsbadminton. Samarbejdet er døbt Kronjylland Badminton

I de seks klubber er der enighed om, at tilbuddet tilbadmintonspillerne i Randers ikke har været godt nok, men endnu værre var det, at klubberne ikke kunne arbejde sammen. Derfor blev der for et halvt år siden taget de førsteskrift til et samarbejde mellem SIF (Assentoft), Langå, Vorup, Randers Real, SMIFF (Mellerup/Harridslev) og Randers Badminton Klub (RBK).

"Det har været en god oplevelse at komme igennem processen," siger Kåre Severinsen fra Vorup. "Vi er forskellige klubber med forskellige traditioner og ambitioner, men vi går alle helhjertet ind for at styrke badminton i Randers området, så jeg håber vi kan få det til at gå op i den højere enhed."

Samarbejdet indebærer etablering af fælles talenttræning, fælles hold i holdturneringer, fælles trænerudvikling og fælles stævneafvikling. Andre klubber kan indtræde i samarbejdet, ligesom klubber, der ikke ønsker at væremed, kan få glæde af det, da deres talenter også kan deltage i de fællesaktiviteter.

"Intentionen er ikke, at spillerne skal forlade deres egen klub for at spille i Kronjylland Badminton. De skal derimod forblive i deres egen klub, men - i tillæg hertil - deltage i vores aktiviteter i det omfang de har lyst,overskud og tid," siger Johnny Nielsen fra Randers Badminton Klub.

Elitechef i Randers Kommune Morten Arvidsson hilser det nye samarbejde velkommen.

"Det er en stor glæde for mig, at badmintonklubber i Randers har fundet sammen om at lave et elitesamarbejde til glæde for den enkelte ungdomselite badmintonspiller. Ved at samarbejde opnår man mulighed for at den enkelte spiller kan bevare sin tilknytning til sin moderklub og samtidigt få de sportslige udfordringer, som er en nødvendighed for at nærme sig den nationale elite," siger elitechefen.

"De seks klubber er de førende i kommunen og jeg er overbevist om at alle seks vil kunne tjene på et frugtbart samarbejde. I særdeleshed elitespillerne,men ikke kun for elitespillerne. Også bredden vil tjene på, at badminton står sammen. Jeg er fortrøstningsfuld til badmintonsportens fremtid i Randers.Med de mange dygtige folk fra de seks klubber ved roret," siger Morten Arvidsson.

De deltagende klubber er alle lokalt funderet og repræsenterer en meget stor del af de mange engagerede ungdomsspillere og forældre, der er i Randers Kommune. Det skal bevares - og helst forstærkes. Det er et helt centralt punkti filosofien bag samarbejdet, der på alle måder er ligeværdigt. Den enkelte klub bidrager med de spillere, der er egnede til de fælles aktiviteter. Alle spillere vurderes dog med hensyn til engagement, vilje og spillemæssige potentiale forud for optagelse på de fælles talenttræninger.

Billedet: Skål på et godt samarbejde. Fra venstre: Hans Knudsen, SIF,Carsten Olsen, Randers Real, Tine Værnhøj Thaagaard, SMIFF, Kåre Severinsen,Vorup FB og Johnny Nielsen, Randers BK.
Morten Kappel fra Langå kunne ikke være til stede, men har skrevet under
De samarbejde klubbers fælles hjemmeside er under opbygning og vil løbende blive opdateret.

talentOgEliteSamarbejde