Sæsonstart 2014/15 i Randers Badminton Klub.

Vi har i forbindelse med starten af denne sæson ændret en smule på vores setup. Det betyder, at der er kommet ændrede træningstider, nye hold, lavere priser og helt nyt tilmeldingssystem.

 

Ændrede træningstider:

Vi har været nødt til at flytte lidt rundt på tiderne, for at få kabalen til at gå op, håber på Jeres forståelse for disse tiltag – det er for at optimere vores udnyttelse af hallerne.

Det betyder, at træningstiderne for motionister nu er følgende:

Hal 1 (Bane 1-6):

Mandag fra 19.00 til 22.00

Onsdag fra 10.00-11.00 og 18.00 til 20.00

Hal 2 (Bane 8-11):

Mandag fra 17.00 til 22.00    

Tirsdag fra 17.00 til 21.30     (Åbne hold 19-20.30)

Onsdag fra 19.00 til 22.00     (Åbne hold 19-20.30)

Torsdag fra 17.30 til 22.30

 

Nye træningshold:

Som et nyt tiltag i år, har vi lavet ”Åbne hold”. Et åbent hold betyder, at du ikke selv behøver, at finde nogle du kan spille med. Du tilmelder dig det hold, som passer dig og din kalender bedst. Mød op omklædt til den pågældende træning, hvor de tilmeldte spillere vil blive sat sammen til kampe på kryds og tværs. Der vil i starten være repræsentanter fra RBK til at sikre, at I får lidt struktur på det, hvis det er nødvendigt, og når I er selvkørende klarer I det selv. Der er ikke træner tilknyttet disse hold.

Da det er nyt for alle, forsøger vi i første omgang at udbyde 2 åbne hold – vi må så se, hvor stor interessen er for disse hold. Send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for at tilkendegive, om det er et hold du kunne tænke dig at spille på. Det kan betyde at enkelte skal flytte hal, hvis ikke man ønsker at deltage på de åbne hold.

Mulige dage for åbne hold er:

Tirsdag 19.00 – 20.30 i Hal 2 

Onsdag 19.00 – 20.30 i Hal 2

 

Familiebadminton:

Endnu et nyt tiltag til næste sæson er familiebadminton om fredagen mellem 17.30 og 21.00. Tag hele familien med og hyg jer med at spille badminton sammen. Det eneste det kræver er, at minimum en af jer skal være medlem i RBK. Der er ingen tidsbestilling, men først til mølle princip. Send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. hvis dette kunne have interesse.

 

Nye reducerede priser:

Vi vil i RBK gerne have flere motionister i hallen igen. Det giver et godt liv i klubben. Vi har fra denne sæson, mere end halveret vores priser på banebooking. Vi mener selv, vi har Randers bedste faciliteter til motionister. Flotte haller der er bygget til badminton, samt ”Bane 7” (cafeteria), som altid har åbent, når der er motionister i hallen på hverdage. Det gør, at I kan få svedt på banen, for derefter at få depoterne fyldt op på Bane 7.

 

Motionsbane:

Mandag-fredag

kl. 17.00 – 21.00:  2.400 kr.pr. bane. (Ved betaling 2 gange om året 3.000 kr).

Mandag-fredag

kl. 8.00-17.00 og kl. 21.00-23.00:  1.500: kr. pr bane. (Ved betaling 2 gange om året 2.000 kr).

 

Åbne hold:

850 kr pr. deltager for hele sæsonen (betaling ved sæsonstart).

 

Familiebadminton:

1200 kr.pr familie/sæson. (Dog skal minimum 1 person være medlem i RBK.)

 

Nyt tilmeldingssystem – online booking og betaling:

Den nok største ændring, er af praktisk karakter, idet vi skifter til et nyt administrationssystem som hedder Conventus. Det betyder at alle nuværende og nye medlemmer og brugere af RBK hallerne skal oprettes i Conventus.

Det skal gøres af jer selv. Beskrivelse og link til oprettelse findes på vores hjemmeside www.rbk.dk.

Det tager kun 2 min. og selve oprettelsen af profilen er ganske gratis.

Dette vil vi gerne have, at alle gør hurtigst muligt. Dette har flere årsager.

  1. Der kan ikke bookes baner eller tilmeldes åbne hold før profilen er oprettet.
  2. En stor del af vores information til vores medlemmer vil fremadrette blive sendt via dette system. Så hvis der skulle være en aflysning eller en indbydelse til noget spændende, kan vi hurtigt sende en sms eller mail til alle, der er oprettet i systemet.
  3. Dette er også et værktøj til at få jer motionister mere integreret i klubben. Vi vil gerne have at I oplever at være en del af RBK i stedet for bare en hal, hvor man spiller badminton en gang eller to om ugen.

 

Bane booking/tilmelding samt betaling via www.rbk.dk:

www.rbk.dk kan man under fanebladet ”booking” reservere en ledig bane eller tilmelde sig et af åbne motionist hold. Vi har så vidt muligt reserveret de tider der var booket sidste sæson, men da der nogen dage er justeret lidt på tiderne, kan det blive nødvendigt, at skifte bane, finde en ny tid etc. Skriv til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. med indikation af ønske, så skal vi så vidt muligt sende et link til den pågældende bane.:

For de åbne hold er prisen pr. person/sæson. For bane booking er prisen pr. bane/sæson. Selve reserveringen eller tilmelding sker først efter online betaling med Dankort.

I praksis skal det gøres på følgende måde. En af spillerne på banen booker/reserverer og betaler online banen (dankort). Alle spillerne på banen opretter profil Conventus. Der sendes mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. med bane nummer, tidspunkt og alle navnene på de spillere der skal spille på banen (typisk mellem 2-6 spillere per bane). Man afregner herefter internt på holdet hver spillers pris.

 

Mulighed for at forlænge sæsonen:

Sæsonen løber fra den 11. august til den 15. maj. Som noget nyt, vil der være mulighed for alle medlemmer som ønsker det, at tilkøbe sig en længere sæson frem til den 1. juli mod en merpris. Der kommer mere om dette omkring januar.

 

Bolde

Vi sælger i år topkvalitet Yonex bolde til vores kost pris, så får I ikke bedre bolde til pengene end ved at købe dem i RBK.

Har I spørgsmål, så tag endelig fat i en fra klubben, bestyrelsesmedlemmer, udvalgsmedlemmer eller trænere, kontakt detaljer findes på vores hjemmeside www.rbk.dk. Som nævnt tidligere, regner vi med, at være godt repræsenteret i hallen de første uger i den nye sæson til at svare på spørgsmål samt sørge for at alle kommer godt i gang med den nye sæson.

 

 

Mange badminton hilsner

Bestyrelsen Randers Badminton Klub