Randers Badminton Haller søger cafeteria-forpagter

Brænder du for at lave god mad, yde god service og være i et godt sportsligt miljø? Har du en ”kok” i maven og vil lave mad ud af huset, og samtidig have mulighed for at holde diverse arrangement i flotte omgivelser?
Så er muligheden der nu.

Randers Badminton Haller søger en cafeteriaforpagter, som skal drive cafeteriet ”Bane 7” til dagligt og i forbindelse med de øvrige arrangementer som finder sted i en af Jyllands største badmintonklubber.
Hallerne bruges i eftermiddags- og aftentimerne primært til badminton, og om formiddagen har ældresagen diverse aktiviteter.
Ud over den løbende drift er der mulighed for at forpagteren kan bruge de flotte lokaler til afholdelse af fester, konfirmationer, møder og generalforsamlinger, samt bruge det moderne køkken til at lave mad ud af huset.
Der er allerede booket en del arrangementer i 2021 og nogle i 2022.

Vi forventer, at du som forpagter:
• har åbent, når der er aktivitet i centeret
• er ansvarsfuld, imødekommende og positiv
• tilbyder et sundt og varieret udvalg af madvarer Forpagtningsafgiften, som dækker køkken, udstyr og lokaler, er yderst attraktiv.

Forpagtningen af Bane 7 er ledig pr. 1. januar 2021, da den nuværende forpagter har valgt at gå på pension.

Din ansøgning og/eller cv sendes til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og senest 10.11.2020.

Der vil blive afholdt løbende samtaler.

For spørgsmål eller yderligere information kan du kontakte formand for Randers Badminton Haller Michael Warrer, på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller tlf. 27220767