Præsentation af badmintontrænere i RBK for sæson 2020/2021

Det er en stor glæde, at vi nu kan præsentere klubbens træner line-up, som det ser ud fra næste sæson.

Senior 1: Martin Uglebjerg Kragh og Anne Hald

Senior 2: Alexander Stenstrup Hagensen

Senior 3: Alexander Stenstrup Hagensen & Jens Oksen Dahl

Ungdomscheftræner: Alexander Stenstrup Hagensen

Teknisk supplerende træner, ungdom: Martin Uglebjerg Kragh

På senior-siden bliver det Martin Uglebjerg Kragh og Anne Hald der bliver trænere for Senior 1. Alexander Stenstrup Hagensen bliver træner for Senior 2 og Jens Oksen Dahl og Alexander Stenstrup Hagensen bliver trænere for Senior 3. På ungdomssiden bliver Alexander Stenstrup Hagensen ny cheftræner og Martin Uglebjerg Kragh bliver special/teknisk træner med en enkelt ugentlig træning.

Endvidere fortsætter en lang række at vores øvrige og meget kompetente unge ungdomstrænere, som trænere og hjælpetrænere. Disse vil blive præsenteret senere, når vi kommer tættere på sæsonstart.

Her er lidt info om de pågældende trænere i det nye line-up:

Martin Kragh

Martin Uglebjerg Kragh er 31år og bosiddende i Randers. Han er for mange et kendt ansigt i badmintonverdenen, både som spiller og træner. Han var allerede som ungdomsspiller et kæmpe talent, og har spillet mod nogle af de allerstørste navne i dansk badminton, og har mange flotte titler på CV’et på allerhøjeste niveau. Martin har de sidste år været spillende træner på klubbens første hold endda som klubbens ubestridte 1.single. Martin er en ægte ”RBK-dreng”, og en utrolig dygtig træner, såvel som spiller. Og det er glædeligt, at vi i kommende sæson, også får Martin med, som træner én gang om ugen for klubbens ungdomsspillere.

Anne Hald

Anne Hald er 30år og DGI-uddannet træner. Hun var et af dansk badmintons allerstørste kvindelige talenter. Hun vandt som ungdomsspiller både DM guld i single, double og mixdouble, og hun blev U19 ungdoms-Europamester i damesingle. Som seniorspiller vandt hun endvidere 12 store internationale turneringer. I 2012 satte et par alvorlige skader desværre en stopper for karrieren på absolut topplan. Anne Hald har blandt andet været landsholdstræner for U13 og U15 i Grækenland, træner i Aalborg Triton, og senest træner i Viborg Badminton Klub. Vi glæder os alle til at byde Anne velkommen i RBK, som træner for senior 1, i samarbejde med Martin Kragh.

Alexander Hagensen

Alexander Stenstrup Hagensen er 28år, bosat i Århus, og født og opvokset i Langå. Alexander er tidligere ungdoms-elitespiller med medaljehøst i Grand Prix-Elite turneringer, og han spiller nu på klubbens førstehold. Alexander har været badminton-træner, siden han var 15år gammel, og han lever og ånder for træner-gerningen. Lige fra den tekniske træning, den fysiske træning, til motivations-delen og sluttelige det sociale og inkluderende. For Alexander er det at være badmintontræner mere end blot et arbejde – det er en livsstil. I RBK er vi stolte over, at Alexander både kommer til at have det overordnede ansvar for ungdomstræningen, mens han også samtidig er træner i klubbens senior-afdeling.

Jens O

Jens Oksen Dahl er 27år og bosat i Randers. Jens spillede i ungdomsårene som elitespiller og vandt medaljer ved diverse Grand Prix turneringer i eliterækken. Jens er en rigtig dygtig senior-træner, der formår at videreformidle alt hans viden og talent til de spillere, som han træner. Jens spiller på klubbens førstehold, og er kendt, som en ukuelig fighter, der kæmper til sidste blodsdråbe på banen.