Generalforsamling 2020 - ny dato

Generalforsamlingen i Randers Badminton Klub af 2018 var oprindeligt planlagt til at være mandag den 27. april 2020.
På grund af Coronavirus og lukning af hallerne, blev denne udsat på ubestemt tid.

 

Det ser nu ud til, at det bliver muligt at afholde Generalforsamlingen, da forsamlingsforbuddet pr. 8. juni gerne skulle hæves fra 10 personer til 30-50 personer.

Vi afholder derfor generalforsamlingen  

Mandag d. 15. juni 2020. kl. 19.00.

For at kunne tage de nødvendige forholdsregler bedes man tilmelde sig generalforsamlingen på mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. senest fredag d. 12. juni 2020 og i emnefeltet skrive "GF i RBK af 2018".
I følge klubbens vedtægter skal generalforsamlingen  bekendtgøres 14 dage før afholdelse, ved opslag på klubbens spillesteder og på hjemmesiden. Grundet den nuværende situation kan vi ikke lave opslag i hallerne, så dette er den eneste bekendtgørelse.

Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være indsendt skriftligt til bestyrelsen senest 8 dage før generalforsamlingen.

 

Mvh

Bestyrelsen
RBK af 2018


 

Trænere sæson 20/21

Præsentation af badmintontrænere i RBK for sæson 2020/2021

Det er en stor glæde, at vi nu kan præsentere klubbens træner line-up, som det ser ud fra næste sæson.

Senior 1: Martin Uglebjerg Kragh og Anne Hald
Senior 2: Alexander Stenstrup Hagensen
Senior 3: Alexander Stenstrup Hagensen & Jens Oksen Dahl

Ungdomscheftræner: Alexander Stenstrup Hagensen
Teknisk supplerende træner, ungdom: Martin Uglebjerg Kragh

På senior-siden bliver det Martin Uglebjerg Kragh og Anne Hald der bliver trænere for Senior 1. Alexander Stenstrup Hagensen bliver træner for Senior 2 og Jens Oksen Dahl og Alexander Stenstrup Hagensen bliver trænere for Senior 3.
På ungdomssiden bliver Alexander Stenstrup Hagensen ny cheftræner og Martin Uglebjerg Kragh bliver special/teknisk træner med en enkelt ugentlig træning.
Endvidere fortsætter en lang række af vores øvrige og meget kompetente unge ungdomstrænere, som trænere og hjælpetrænere. Disse vil blive præsenteret senere, når vi kommer tættere på sæsonstart.
Her er lidt info om de pågældende trænere i det nye line-up:
 
mk 

Martin Uglebjerg Kragh er 31år og bosiddende i Randers. Han er for mange et kendt ansigt i badmintonverdenen, både som spiller og træner. Han var allerede som ungdomsspiller et kæmpe talent, og har spillet mod nogle af de allerstørste navne i dansk badminton, og har mange flotte titler på CV’et på allerhøjeste niveau. Martin har de sidste år været spillende træner på klubbens første hold endda som klubbens ubestridte 1.single. Martin er en ægte ”RBK-dreng”, og en utrolig dygtig træner, såvel som spiller. Og det er glædeligt, at vi i kommende sæson, også får Martin med, som træner én gang om ugen for klubbens ungdomsspillere.
 
anneh 1
 
Anne Hald er 30år og DGI-uddannet træner. Hun var et af dansk badmintons allerstørste kvindelige talenter. Hun vandt som ungdomsspiller både DM guld i single, double og mixdouble, og hun blev U19 ungdoms-Europamester i damesingle. Som seniorspiller vandt hun endvidere 12 store internationale turneringer. I 2012 satte et par alvorlige skader desværre en stopper for karrieren på absolut topplan. Anne Hald har blandt andet været landsholdstræner for U13 og U15 i Grækenland, træner i Aalborg Triton, og senest træner i Viborg Badminton Klub. Vi glæder os alle til at byde Anne velkommen i RBK, som træner for senior 1, i samarbejde med Martin Kragh.
 
ah
 
Alexander Stenstrup Hagensen er 28år, bosat i Århus, og født og opvokset i Langå. Alexander er tidligere ungdoms-elitespiller med medaljehøst i Grand Prix-Elite turneringer, og han spiller nu på klubbens førstehold. Alexander har været badminton-træner, siden han var 15år gammel, og han lever og ånder for træner-gerningen. Lige fra den tekniske træning, den fysiske træning, til motivations-delen og sluttelige det sociale og inkluderende. For Alexander er det at være badmintontræner mere end blot et arbejde – det er en livsstil. I RBK er vi stolte over, at Alexander både kommer til at have det overordnede ansvar for ungdomstræningen, mens han også samtidig er træner i klubbens senior-afdeling.
 
 jens
 
Jens Oksen Dahl er 27år og bosat i Randers. Jens spillede i ungdomsårene som elitespiller og vandt medaljer ved diverse Grand Prix turneringer i eliterækken. Jens er en rigtig dygtig senior-træner, der formår at videreformidle alt hans viden og talent til de spillere, som han træner. Jens spiller på klubbens førstehold, og er kendt, som en ukuelig fighter, der kæmper til sidste blodsdråbe på banen.

Corona Virus information

Opdatering tirsdag 7/4:

Efter gårsdagens udmelding fra statsministeriet er alle badmintonaktiviteter i hallerne aflyst frem til 10/5.

Mvh

Bestyrelsen
RBK af 2018


 

Opdatering mandag 23/3:

 

Efter dagens udmelding fra statsministeriet er alle badmintonaktiviteter i hallerne aflyst frem til mandag 13/4.

Mvh

Bestyrelsen
RBK af 2018


 

Opdatering onsdag 11/3:

På baggrund af aftenens udmelding fra statsministeriet, har bestyrelsen i RBK besluttet, at følge opfordringen om at lukke ned for aktiviteterne.

Fra og med i morgen torsdag den 12/3 og foreløbig frem til søndag 29/3 er alle badmintonaktiviteter i hallerne aflyst.

Mvh

Bestyrelsen
RBK af 2018

På adskellige forespørgsler om hvordan Randers Badminton Klub forholder sig til problematikken vedr. Corona Virus, kan vi oplyse at, vi henviser til, de retningslinier som Badminton Danmark & DGI har fremsat i forbindelse med Corona Virusens udbredelse.

Badminton Danmark:

På baggrund af Sundhedsstyrelsens anbefalinger om ikke at give hinanden kys, kram og hånd, anbefaler Badminton Danmark, at spillere ikke siger tak for kampen ved at give hånd til modstanderen efter endt kamp. Selvom det går imod vores Fair Play-kodeks, har begrænsning af smitterisikoen naturligvis større prioritet.

Generelle anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen, som Badminton Danmark ønsker at videregive:

  • God håndhygiejne, primært håndvask, evt. hånddesinfektion, hvis hænderne er rene og tørre
  • Undgå kontakt med personer, der har symptomer på forkølelse og/eller luftvejsinfektion
  • Host eller nys i engangslommetørklæde, alternativt i albuebøjningen

Her kan du holde dig opdateret på udviklingen
Myndighedernes retningslinjer opdateres løbende. Vi anbefaler derfor, at du til enhver tid følger med på deres hjemmesider, så du får de helt aktuelle anvisninger.

Nyttige links er:

 

Se mere på www.badminton.dk eller www.dgi.dk

 

Mvh

Bestyrelsen
RBK af 2018


 

Indmeldelse og betaling af kontingent

Informationer om indmeldelse og betaling af kontingent, kan læses i dette dokument. (Klik på billedet).

Indmeldelse hjemmeside